Afholder din flyskræk dig fra at opleve verden?

Fly er verdens mest sikre transportmiddel. Alligevel oplever mange mennesker at være bange for at flyve og kan opleve angst blot ved tanken om at skulle sætte sig i et fly.

Får du svedige håndflader, hjertebanken, trykken i brystet, dødsangst, muskelspændinger, kvalme, ondt i maven, mundtørhed, koncentrationsbesvær, hurtig og overfladisk vejrtrækning, blive svimmel eller begynder du at ryste ved tanken om at skulle flyve?

I stedet for at glæde dig til ferien, bruger du tiden optil afrejsen på at bekymre dig. Personer med flyskræk har typisk foruden kropslige reaktioner også katastrofetanker. Er du bange for, at flyet vil styrte ned, at du skal dø eller miste andre du holder af? Får du tanker om, at angsten vil få dig til at gå i panik under flyveturen eller, at du vil få et angstanfald? Det kan være tanker om ikke at være i kontrol, at føle dig fanget eller frygt for at få klaustrofobi.  Det kan også være tanker om flykapringer, terror eller nedstyrtninger.

Måske trodser du angsten og flyver alligevel, men må kæmpe med voldsomt ubehag før og under flyveturen? Måske du også kæmper for at skjule, at du er rædselsslagen for at flyve over for dine børn, af frygt for at de også skal blive utrygge?

Måske har du haft en ubehagelig oplevelse under en tidligere flyvetur og er panisk ved tanken om igen at skulle ryge i voldsom turbulens under en flyvetur eller opleve svære landingsforhold?

Stjæler din flyskræk oplevelser fra dig, fordi den afholder dig fra at besøge lande og se steder, som du drømmer om at se? Flyskræk kan påvirke hele familien, fordi den kan betyde, at I ikke kommer afsted på drømmerejsen.

Lad ikke angsten vinde, rejs ud i verden

Gør krav på din frihed – gør noget ved din flyskræk!

Tankefeltterapi (TFT) kan afhjælpe angst og flyskræk. TFT er en hurtig og effektiv teknik til at reducere og fjerne følelsesmæssige ubehag og flere former for fysisk ubehag.

TFT er udviklet af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan i 1980. Terapiformen kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi. Kroppens energibaner, kendt fra akupunktur, stimuleres med en let banken på forskellige steder/akupunkturpunkter på kroppen, imens klienten fokuserer på sit ubehag. Resultatet er forbløffende og problemer forsvinder i mange tilfælde efter få behandlinger.

I dette unikke behandlingstilbud samarbejder TFT-terapeut Niels Christiansen med Kolding

Lufthavn/Vamdrup Flyveklub. Der vil blive arbejdet terapeutisk med din flyskræk, hvorefter det vil være muligt at afprøve effekten af behandlingen under en flyvetur.Kontakt Helsecenter Få Det Bedre i Vamdrup – Niels Christiansen på tlf. 22 94 60 73 for at høre nærmere.